Teamcoaching.

Vakkennis genoeg, integere medewerkers, vaardigheden van alle individuen aanwezig en toch heb je een team dat niet soepel samenwerkt.
Er lijkt iets in je team geslopen of er zit nog iets in hun rugzak waardoor ze reageren als door een wesp gestoken of de sfeer is om te snijden of . . . . . .


Wanneer medewerkers zich niet gehoord voelen, wanneer er een onveilige werksfeer is, wanneer er structureel niet meer geluisterd wordt, wanneer de hakken in het zand gaan . . . . .

Blijf dan niet langer menselijk kapitaal verspillen, tijd voor TEAMCOACHING!


Wij maken dingen bespreekbaar, stellen vragen, leggen uit met vertrouwen en brengen veranderingsprocessen op gang.  Mensen en organisaties van binnenuit bewegen richting zelfvertrouwen en resultaat is onze kracht en plezier. Waar nodig en wenselijk maken wij gebruik van gedragstesten . Oefeningen en opdrachten worden vaak met veel enthousiasme ondergaan. Daardoor ontstaat er op een positief confronterende wijze begrip en waardering voor de kwaliteiten, gedragingen en communicatie van de teamleden.
Langlopende irritaties worden humorvol en relativerend onder de loep genomen. Er komt meer zicht op het gezamenlijk belang en sturen wij uw team weer in de goede richting.

Tarief op aanvraag.
Duur training:  nader te bepalen

Uw investering: op aanvraag
Re-Move   Training - Teambuilding - Coaching
Teambuilding
Teamcoaching
Omgaan met conflicten
Persoonlijke coaching
Coaching on the job
Assertiviteit
Re-Move
Praam 2
7833 DD
Nieuw-Amsterdam
Tel:     0591-346258
Email: info@re-move.nl
     
Inschrijvingsvoorwaarden
Leiding geven
Persoonlijke ontwikkeling
Commercie / klantvriendelijkheid
Communicatie
Zinvol genieten
Gedragsprofielen